Waarom een bijstandsverzekering 24/24

Dankzij deze verzekering kunt u 24 op 24, 365 op 365 dagen per jaar rekenen op bijstand onderweg met uw wagen.  Bijna alles wat ook maar kan gebeuren met uw voertuig, uzelf of uw passagiers zijn gedekt.            Kortom, u kunt steeds met een gerust gemoed de baan op!

Wie wordt verzekerd?

De personen die bij u thuis gedomicilieerd zijn kunnen genieten van de bijstand aan personen, evenals de personen die zich in het verzekerd voertuig bevinden bij ongeval of pech. Afhankelijk van de algemene voorwaarden, of mits vermelding in de bijzondere voorwaarden van uw verzekeringspolis kunnen andere personen worden verzekerd.

Wat wordt er gedekt?

Een bijstandsverzekering komt tussen voor het voertuig in geval van pech vanaf u thuis, dus ook indien uw wagen met een lege accu voor uw deur geparkeerd staat, voor een lekke band,…  Een vervangwagen wordt u aangeboden indien het voertuig niet onmiddellijk kan worden hersteld, terugreis van de bestuurder en inzittenden.  De bijstand komt ook tussen voor de medische en hospitalisatiekosten die u maakt ten gevolge van uw verblijf in het buitenland zoals repatriëring, heen- en terugreis van een familielid, begeleiding terugkeer van de kinderen,…

Contacteer ons voor meer info!

 

Terug naar overzicht